Bemutatkozás

szexuálpszichológia
Érzelmi fókuszú, megoldásorientált terápia

Gazdóf Réka vagyok, szexuálpszichológus és művészetterapeuta.

Hitvallásom, hogy a jó szex mindenkinek jár, ahogyan a kiegyensúlyozott, boldog élet megteremtésének lehetősége is. Ezen célok eléréséhez nem a kulcsot adom oda, nem titkot őrzök, amelyre fény derül a beszélgetések során.

A közös munka alatt az Önben lévő erőforrásokat fedezzük el és aktiváljuk, elérhetővé tesszük ahhoz, hogy Önmaga képes legyen a hatékony életvezetésre és a felmerülő nehézségei megoldására.

Abszolút célorientáltan dolgozom,  hiszen az Ön sikere az én sikerem is, az a célom, hogy minél hamarabb, minél jobban legyen.

Munkám során az NLP (számomra rendkívül hatékony) módszerének eszköztárából merítek, imaginációval, kognitív viselkedésterápiás elemekkel dolgozom.

A tanulást, a képződést mind a mai napig aktívan folytatom, annak érdekében, hogy teljes körű, naprakész és minél professzionálisabb segítséget tudjak nyújtani és színesítsem az eszköztáramat.

Szexuális problémákkal, párkapcsolati elakadásokkal foglalkozom, továbbá az érzelmi evés, pszichoszomatika, nőiesség-férfiasság megélésének témáival érkeznek hozzám a legtöbben.

Várom, ha szeretne változni, tenni Önmagáért, és passzív szereplő helyett ismét az élete aktív résztvevőjévé válna.

 

 

Kutató és praktizáló pszichológus vagyok Szenvedélyesen érdekel az agyműködés és a gyógyulás kapcsolata

Találkozzunk itt is

Keressen fel bizalommal

bármilyen témával, amiben fejlődni szeretne

Itt szabadon és könnyedén beszélhetsz olyan dolgokról, amikről mással nem mersz